Карта

гр. София 1408, ул. Емил Берсински 5

GPS: 42.6798144, 23.3133128

Виж в Google Maps →
Програма Локация

Програмата

Локация Локация

Локация

Карта

гр. София 1408, ул. Емил Берсински 5

GPS: 42.6798144, 23.3133128

Виж в Google Maps →
Spotify Spotify

Spotify

Абонирайте се за акценти в програмата

С потвърждаването на абонамента се съгласявате с Политиките за поверителност и Етичния кодекс на Топлоцентрала.

Благодарим ви, че се абонирахте!

Benjamissimo CHOCOLATE Experience

Benjamissimo

26 ноември 2022, събота

Сцена бар

10.00 часа

2 дни

Benjamissimo CHOCOLATE Experience

Benjamissimo

фестивал

Ела и се потопи в света на шоколада със Benjamissimo CHOCOLATE Experience с богата програма на 26 и 27 Ноември. В рамките на два дни ще можеш да видиш и да се насладиш на:

ИЗЛОЖБА
В една есенна петъчна вечер поканихме най-различни хора в нашата шоколадова фабрика и ги снимахме как те изглеждат в края на работния ден. Снимахме ги отново след като хапнаха две парченца шоколад, след това четири парченца шоколад и накрая един цял шоколад. Ефектът в изражението им бе удивителен и нямаме търпение да споделим тези кадри с вас.


Работно време
Събота: 10:00 - 19:00 часа
Неделя: 10:00 - 17:00 часа

ДЕГУСТАЦИЯ
Покрай изложбата ще можете да пробвате безплатно над 30 вида шоколад Benjamissimo - от тъмен 100%, през кокосов млечен, солен карамел, до бял с най-различни подправки и дори хипер лют - ние предлагаме за всеки вкус по нещо. Също така ще можеш да опиташ най-различни какаови деривати, като натурално или обезмирисено какаово масло, различни произходи какаова маса, пресен какаов плод, пресни, сушени, сурови или печени какаови зърна и още много други изненади. Разбира се на място ще предлагаме прочутият ни Греен шоколад, както и всички шоколади Benjamissimo на промоционални цени!

СЕМИНАРИ
Гмурни се дълбоко в света на шоколада и научи повече за неговите тайни на различните семинари, които ще се водят лично от един от създателите на Benjamissimo - Красимир Бенямин:

1. Тайната на шоколада - Семинар и Дегустация
Повече информация и регистрация -> Tук

2. Детска работилница за шоколад / SOLD OUT

3. Мастерклас за домашни коледни бонбони / SOLD OUT


Събитието се организира от Benjamissimo - българска стартъп компания, която само за няколко години успява да стане един от най-големите производители на иновативни БИО веган шоколади в Европа. Целта на компанията е да предлага интересни и нови вкусове шоколад, които да представляват по-полезна алтернатива на масовите шоколади. Полезни за консуматора, полезни за околната среда и полезни за социума!
Benjamissimo - A new experience of chocolate 

Benjamissimo

фестивал