Карта

гр. София 1408, ул. Емил Берсински 5

GPS: 42.6798144, 23.3133128

Виж в Google Maps →
Програма Локация

Програмата

Локация Локация

Локация

Карта

гр. София 1408, ул. Емил Берсински 5

GPS: 42.6798144, 23.3133128

Виж в Google Maps →
Spotify Spotify

Spotify

Абонирайте се за акценти в програмата

С потвърждаването на абонамента се съгласявате с Политиките за поверителност и Етичния кодекс на Топлоцентрала.

Благодарим ви, че се абонирахте!

EVERYBODY NEEDS A LITTLE MORE JAZZ

Симфониета на джаз формация София

05 декември 2022, понеделник

Зала 1

19.30 часа

60

EVERYBODY NEEDS A LITTLE MORE JAZZ

Симфониета на джаз формация София

Концерт

EVERYBODY NEEDS A LITTLE MORE JAZZ е нашият концерт - подарък за всички ценители на елегатното, красивото, изящното и дълбоко усещане, с което ни дарява класическия джаз, облечен в оркестрово звучене.

Завладяващите аранжименти за симфоничен оркестър, джаз комбо и вокал на едни от най-красивите джазови пиеси на Коул Портър, Чик Кърия, Дейв Брубек, Телониъс Монк и др., както и на превърнали се във вечна класика песни на Стинг са създадени специално за този проект от композитора, диригент и аранжор маестро Минко Ламбов.

Солист ще бъде впечатляващата с красотата и чувствения си глас изпълнителка AnaBella - Ана Топалова, която ще ви отнесе в един позабравен, но прекрасен свят, където джазът е не просто музика, а начин за светоусещане, отношения и стил.

Отново наш специален гост ще бъде блестящия джазов тромпетист - Венцислав Благоев, който с невероятното си присъствие, отличителен звук и изключителна
инвенция, всеки път придава онази доза съвършена елегантност и чувственост, от която всички ние, живеещи на бързи обороти, имаме нужда да усетим, за да се приземим и да се върнем към себе си.

Защо всички ние се нуждаем от малко повече джаз, ще се убедите, ако празнувате с нас на 05. 12. 22г. от 19:30 в РЦСИ- "Топлоцентрала" - Зала 1

Симфониета на джаз формация София

Концерт

Джаз формация София

Диригент Минко Ламбов

Вокал AnaBella

Специален гост Венцислав Благоев