Карта

гр. София 1408, ул. Емил Берсински 5

GPS: 42.6798144, 23.3133128

Виж в Google Maps →
Програма Локация

Програмата

Локация Локация

Локация

Карта

гр. София 1408, ул. Емил Берсински 5

GPS: 42.6798144, 23.3133128

Виж в Google Maps →
Spotify Spotify

Spotify

Абонирайте се за акценти в програмата

С потвърждаването на абонамента се съгласявате с Политиките за поверителност и Етичния кодекс на Топлоцентрала.

Благодарим ви, че се абонирахте!

Констелационен театър "Тяло, Ум и сърце"

Звездни хора, България

22 март 2023, сряда

Зала 2

19.30 часа

120 минути

Констелационен театър "Тяло, Ум и сърце"

Звездни хора, България

констелационен театър

И дойде отново Пролет и ето, трупата “Звездни Хора” ви кани на новия си констелационен спектакъл, на тема  “Тяло, сърце и ум”. 

Какво е констелационен театър?

Това е театър, в който играем през информационното поле това, което идва от публиката, чрез тъй нареченият Подател, който се избира на случаен принцип.
Подателят, който сяда на Горещия стол, има възможността да получи своето Послание през играта на Аватарите, които  играят за него кратка етюдна форма, като показват отношения и взаимодействия, свързани със съответната тема, в случая “Тяло, сърце и ум.”

Защо тази тема?

Тяло, ум и сърце, би трябвало да функционират заедно. Ако те са в единство, нищо няма да ни спре пред това да реализираме потенциала на душата си. Лошото е , че обичайно тялото иска едно, сърцето – друго, а ума казва трето и стоим объркани и не знаем, накъде да тръгнем. И енергията ни изтича в това раз-троение, вместо троицата да се обедини и да реализира целта. 
На това представление, избраните на случаен принцип седем Подателя от публиката,  ще могат да видят по избрана от тях тема, какво всъщност иска физическото, емоционалното и менталното им тяло, дали  има конфликт между тях и как може да бъде решен, дали се чуват, виждат, могат ли да бъдат екип, какво ги събира?
Краткият констелационен етюд ще бъде послание от полето , изиграно от Аватарите за Подателя и зрителите. Този етюд е толкова конкретен, колкото и абстрактен, със сигурност метафоричен, а понякога лиричен.  

Ако не желаете да бъдете Избрания, а ви се случи, може да преотстъпите правото си на някой друг, който би искал това. 

Звездни хора, България

констелационен театър

Водещ/Водещи: Ука Банун

Аватари Румен Михайлов, Мария Петкова, Румяна Йотова, Гергана Партенова, Мануела Саркисян, Лидия Кулекова, Звездомира Божена, Ивелина Иванова

Музика на живо Раяна и Авенир, Алисия

Звездоброец, също и музикант Божидар Иванов