Карта

гр. София 1408, ул. Емил Берсински 5

GPS: 42.6798144, 23.3133128

Виж в Google Maps →
Програма Локация

Програмата

Локация Локация

Локация

Карта

гр. София 1408, ул. Емил Берсински 5

GPS: 42.6798144, 23.3133128

Виж в Google Maps →
Spotify Spotify

Spotify

Абонирайте се за акценти в програмата

С потвърждаването на абонамента се съгласявате с Политиките за поверителност и Етичния кодекс на Топлоцентрала.

Благодарим ви, че се абонирахте!

Мотел Топлоцентрала – импровизационен спектакъл

ХаХаХа Импро, България

02 ноември 2022, сряда

Зала 2

19.30 часа

90

Мотел Топлоцентрала – импровизационен спектакъл

ХаХаХа Импро, България

Импровизационен театър

Мотел е крайпътен хотел за моторизирани пътници.
Представлява евтин крайпътен хотел за пребиваване и обслужване на автотуристи, разположен в близост до паркинг и имащ лесен достъп до магистрали. Той е неголям, обикновено на 1 или 2 етажа, входът е директно от улицата и колата е паркирана пред самия вход в повечето случаи. Той е значително по-евтин от повечето хотели, но и предлаганите услуги, обслужване и удобства са минимални. Удобен е за кратък престой.

Какво обаче се случва зад вратите на стаите? В импровизационния спектакъл Мотел Топлоцентрала актьорите от ХаХаХа ИмПро театър ще отворят вратите на една мотелска стая и ще ви пренесат в историите зад четирите стени. Спектакълът ще проследи различни ситуации и истории случили се в различно време в една и съща мотелска стая. Спектакълът в същността си е дълга импровизационна форма (вж. по-долу) и както винаги публиката е неизменна част от случващото се на сцената.

Дългият формат представя на сцената една история по време на цялото шоу. Персонажите, мястото, целта на героите и всички детайли се взимат от публиката. Предизвикателството пред актьорите в дългата е форма е именно развитието на персонажа, неговата история и градация/деградация. От друга страна форматът предоставя възможност на актьорите да дълбаят в човешките взаимоотношения, стремежи и характерности с помощта на зрителите.

ХаХаХа Импро, България

Импровизационен театър