Карта

гр. София 1408, ул. Емил Берсински 5

GPS: 42.6798144, 23.3133128

Виж в Google Maps →
Програма Локация

Програмата

Локация Локация

Локация

Карта

гр. София 1408, ул. Емил Берсински 5

GPS: 42.6798144, 23.3133128

Виж в Google Maps →
Spotify Spotify

Spotify

ПРЕМИЕРА: ILLUMINANCE

НОВ ЦИРК, България

13 април 2023, четвъртък

Голяма зала

19.30 часа

60

ПРЕМИЕРА: ILLUMINANCE

НОВ ЦИРК, България

Съвремен цирков пърформанс

ПРЕМИЕРА :  ILLUMINANCE 


🎪 съвременен цирков пърформанс 

🎪 13.04.2023г. 

🎪 19:30ч. / Топлоцентрала, ЗАЛА 1


👁️‍🗨️Зрението е сетиво, ние всички виждаме светлината, усещаме я, но какво се случва вътре в нас? Колко вида светлина можем да усетим през затворени очи? Колко вида светлина успява да излъчи всеки човек? Циркът има магични способности да озарява душите ни чрез различни усещания, вдъхновения....сетива.


👁️‍🗨️За първи път ви каним да ни гледате на живо и да съпреживеете нашите творения, вие ще прецените кой (видим или невидим) спектър от светлината ще изпълни душата ви. 


👁️‍🗨️Артисти от Англия, Италия, Латинска Америка и България се обединяват в един мултижанров съвременен цирков перформанс, където заедно ще покажат уникалността на цирковото изкуство и съвременният му прочит. В този едночасов перформанс ще има много танц, еротика, любов, страст, огън, въздушна акробатика. Както и един от най-болезнените и трудни за усвояване номера - висене на коса. 


👁️‍🗨️Човек цял живот е на път и винаги търси светлината, не за да я притежава, а за да я сподели, да я живее. Когато човешкото тяло се движи в унисон със себе си и вътрешния си свят, той неимоверно свети. И макар че вътрешната светлина е невидима за очите, тя е осезаема за най-финните ни сетива. 


Няма да разкриваме повече. Местата са ограничени.


🎟️Билети: bit.ly/illuminance-circus-performance

В деня на събитието: 25лв. 


🎪 Участници: Луиза Душкова, Манал Елфейтури, Стенли Пагани, Давиде Джаваци,Филип Хараланов, Диего Контрерас, Хуан Круз, Силвия Караджова, Делян Фърчанов, Светла Петрова, Арина Вълкова, Момчетата от Black Out Show и др.


🎪 Продуцент: НОВ ЦИРК 

 

Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на Национален Фонд "Култура".

НОВ ЦИРК, България

Съвремен цирков пърформанс