Карта

гр. София 1408, ул. Емил Берсински 5

GPS: 42.6798144, 23.3133128

Виж в Google Maps →
Програма Локация

Програмата

Локация Локация

Локация

Карта

гр. София 1408, ул. Емил Берсински 5

GPS: 42.6798144, 23.3133128

Виж в Google Maps →
Spotify Spotify

Spotify

Абонирайте се за акценти в програмата

С потвърждаването на абонамента се съгласявате с Политиките за поверителност и Етичния кодекс на Топлоцентрала.

Благодарим ви, че се абонирахте!

Уъркшоп по африкански танц с Мугиша Франк

Мугиша Франк, Уганда

05 май 2022, четвъртък

Зала 2

05.05.2022 – 18:30-20:30

Уъркшоп по африкански танц с Мугиша Франк

Мугиша Франк, Уганда

уъркшоп

Този уъркшоп има за основна цела участниците да куливират връзка със себе си и телата си. Ще свържем различни африкански танцови дисциплини и разнообразни упражнения, за да задълбочим нашата връзка дори повече.

С музика на запис.

за Мугиша Франк:
Мугиша Франк е мултижанров артист, роден в Руанда, продължаващ творческия си път като преподавател, режисьор, фасилитатор, артист в Руанда, Уганда, Танзания, Южна Африка, България, Румъния, Франция, Белгия, Испания, Германия, и САЩ.

Мугиша получва своето обучение в Традиционен африкански танц, Брейкденс и Съвременен танц, което го мотивира да създаде свой уникален и разпознаваем стил на танцуване.
Работата на Франк се фокусира върху деколонизацията на ума и тялото и трансформирането на всичко, на което той е бил научен като африканец, всичко което омаловажава него и неговата култура.
Чрез работата си той изследва практики, по които можем да се върнем към простите древни традиции на нашите предци – холистичен, екологичен и ориентиран към душата начин на живот.
Като фасилитатор в областта на изкуството Франк работи с млади хора от различни културни и икономически среди. През 2012 г. той е съосновател на компания Soul-Xpressions, която работи с младежи от цял свят, посвещавайки своето време и умения за изследване, създаване и споделяне на методологии, които издигат и подхранват всеки индивид в неговата уникалност, използвайки изкуства и движенчески инструменти.
https://www.mugishafrank.com/

ROYALTY BG TOUR 2022 e част от Европейското турне на Мугиша Франк март – юли 2022 , което включва Германия, Холандия и представянето на East African Bolero Tour в различни европейски държави.

Билети ще се продават и на място преди всяко събитие.