Карта

гр. София 1408, ул. Емил Берсински 5

GPS: 42.6798144, 23.3133128

Виж в Google Maps →
Програма Локация

Програмата

Локация Локация

Локация

Карта

гр. София 1408, ул. Емил Берсински 5

GPS: 42.6798144, 23.3133128

Виж в Google Maps →
Spotify Spotify

Spotify

Абонирайте се за акценти в програмата

С потвърждаването на абонамента се съгласявате с Политиките за поверителност и Етичния кодекс на Топлоцентрала.

Благодарим ви, че се абонирахте!

Емоционално наследство

Psychoanalytic Studio, Издателство "Изток-Запад", България

25 април 2023, вторник

Сцена бар

19.00 часа

90 минути

Емоционално наследство

Psychoanalytic Studio, Издателство "Изток-Запад", България

премиера на книга

Входът е свободен, необходимо е само да се регистрирате тук: (https://forms.gle/jxWuBV9uAqKNCJ7SA)

Заповядайте да си поговорим за тайните! За тайните, които крием от другите, но още повече за тайните, които крием от самите себе си!
За българската премиера на “Емоционално наследство” психотерапевтът Полина Юлиева разговаря с авторката на книгата Галит Атлас в живо включване от Ню Йорк. Ще имате възможност лично да зададете въпросите си на специалните ни гости и дискутанти.
”Емоционално наследство” е завладяващ разказ за това как несъзнаваното преминаване на травматични преживявания от едно поколение на следващото може да бъде осъзнато и да загуби патогенната си сила. Със своя талант за емоционален разказ, д-р Атлас ни прави свидетели на разтърсващи истории за травми, пазени в тайна, за пораснали деца, които пренасят тези травми напред, без да знаят какво помрачава живота им. Осветлявайки смисъла на такива истории с безценни прозрения, тази книга ще докосне дълбоко всеки, който е любопитен какво може да предложи психоанализата в съвременния свят.
Преведена на 25 езика, книгата е сред 10-те препоръчани заглавия за психичната травма, наред с бестселъри като “Тялото помни” (https://iztok-zapad.eu/tyaloto-pomni) и “Не всичко започва от теб” (https://iztok-zapad.eu/ne-vsichko-zapochva-ot-teb).
Издателство “Изток-Запад” и Психоаналитично студио ви очакват на една вълнуваща - а защо не и трансформираща - среща!
Денят е 25 април (вторник), 19:00 ч., мястото - Топлоцентрала, Зала №5 (Сцена-бар) или онлайн през платформата Zoom (линк за участие ще получите по имейл в деня на събитието).
За всички, които закупят книгата през този линк (https://iztok-zapad.eu/emotsionalno-nasledstvo) и запишат номера на поръчката си във формата за регистрация, сме подготвили изненада!
 
----------------------------------------------


Галит Атлас, PhD, е психоаналитик, клиничен супервизор и преподавател в Постдокторантската програма по психотерапия и психоанализа към Нюйоркския университет и Националния психотерапевтичен институт. Автор е на четири книги, три от които за клиницисти. Носител е на национални и международни награди в сферата на психотерапията и е водеща фигура в релационната психоанализа. Преподава и изнася лекции в Съединените щати и по света. (https://www.galitatlas.com/)
Полина Юлиева е психотерапевт, възпитаник на школата по релационна психоанализа към Института по психиатрия, психоанализа и психология William Alanson White, Ню Йорк. Член е на Международната асоциация по релационна психоанализа и психотерапия IARPP. Преводач и автор на блога Психология 4.0. (https://psychoanalytic.studio/)

Psychoanalytic Studio, Издателство "Изток-Запад", България

премиера на книга