Карта

гр. София 1408, ул. Емил Берсински 5

GPS: 42.6798144, 23.3133128

Виж в Google Maps →
Програма Локация

Програмата

Локация Локация

Локация

Карта

гр. София 1408, ул. Емил Берсински 5

GPS: 42.6798144, 23.3133128

Виж в Google Maps →
Spotify Spotify

Spotify

Абонирайте се за акценти в програмата

С потвърждаването на абонамента се съгласявате с Политиките за поверителност и Етичния кодекс на Топлоцентрала.

Благодарим ви, че се абонирахте!

SBGW mini-weekend #1

Sofia Board Game Weekend, България

26 март 2023, неделя

Сцена бар

11.00 часа

SBGW mini-weekend #1

Sofia Board Game Weekend, България

настолни игри

Вход за събитието: 5 лв.

11:00 - 19:00

Виждаме се веднъж годишно на Sofia Board Game Weekend, но искаме срещите ни да са по-редовни. Точно затова ви каним на настолните недели, които започваме съвместно с Топлоцентрала! За първото ни събитие ви очакваме на 26.03. (неделя) в бара на Топлоцентрала - мястото е в самия Южен парк II (Кучешката градина) и, ако времето е хубаво, ще играем игри и на терасата пред бара.
Заповядайте при нас на лежерен малък уикенд с настолни игри - без значение дали се славите като hardcore шампиони или пък сте играли само Монополи и искате да опитате нещо по-така. Ние ще сме там да помагаме и да обясняваме. Ако пък искате да пробвате някоя игра, но не сте намерили повод досега - донесете я, ще ви приемем на драго сърце!
Пилотното си издание оставяме без тема, но не и без акценти:
*Pandemic: World of Warcraft / Star Wars: Пандемията от Ковид-19 поотмина, но не и манията по една от най-великите кооперативни игри. А ние ви предлагаме два тематични варианта - една за герои, които ще бранят Азерот от леденото сърце на Артас, а другата за джедаи, които ще се борят срещу злите сепаратисти и пъклените им планове. За феновете на двете поредици обещаваме страхотно забавление.
*Flamme Rouge: Бърза надпревара с велосипеди, в която контролирате отбор от двама колоездачи: спринтьор и рульор. Ще трябва да прецените кога да пестите силите си, движейки се с групичката, и кога да се отцепите пред нея, за да завоювате жълтата фланелка. Ако една игра не ви стига, може да спретнем и един турнир - три състезания на три различни трасета.
*Two Rooms and a Boom: Ако идвате голямата компания и си мислите, че няма да имаме игра за всички ви, много се лъжете. Two Rooms and a Boom е игра, която не бива да се играе с по-малко от 10 души. Разделяте се на два отбора, в две отделни помещения, като половината от вас ще трябва да спасят синия президент, а другите - да го взривят с бомба. Кой от кой отбор е, ще трябва сами да разберете.
Чакаме ви с нетърпение!

Sofia Board Game Weekend, България

настолни игри