Map

Address: 5 Emil Bersinski Str., 1408 Sofia, Bulgaria

GPS: 42.68015, 23.31562

See on Google Maps →
Programme Location

Programme

Location Location

Location

Map

Address: 5 Emil Bersinski Str., 1408 Sofia, Bulgaria

GPS: 42.68015, 23.31562

See on Google Maps →
Spotify Spotify

Spotify

Sign up for highlights in the programme

By confirming your subscription, you agree to our Privacy Policy and Toplocentrala's Code of Ethics.

Thank you for subscribing!

HUMANITY | ALBUM PREMIERE

Христина Йосифова – HRISI, Bulgaria

30 April 2023, Sunday

Big hall

19.30 hour

HUMANITY | ALBUM PREMIERE

Христина Йосифова – HRISI, Bulgaria

HUMANITY е дебютният музикален албум на Христина Йосифова – HRISI.

HUMANITY е творческо пътуване, емоционално преживяване, мисия, в която много хора могат да се припознаят - да бъдем себе си, да вярваме в себе си, да помогнем на някой друг да повярва в себе си, да се отнасяме с доброта, достойнство и разбиране към другите, да направим света по-добро място, да говорим на езика на мира, приятелството и любовта. 

Той включва 9 песни на английски език в широка палитра от стилови разновидности като инди, соул, поп, алтернативен рок и др. 
Деветте песни носят социални послания, свързани с израстването на човека - послания за осъзнаване, пробуждане и преоткриване. Те са обединени от общата история на песните, в която всеки човек заема специално място. Емпатия, толерантност, уважение, подкрепа са сред темите, които изграждат емоционалната сърцевина на “HUMANITY” и вдъхновяват HRISI при написването на музиката и текстовете. 

Автор на музиката и текстовете на песните е Христина Йосифова. Аранжиментите са дело на един от най-популярните китаристи в България Ангел Дюлгеров, който е и музикален продуцент на “HUMANITY”. 

Очакваме HRISI, Ангел Дюлгеров (китари), Росен Ватев (ударни) и Пламен Денчев (клавишни) да представят всички песни от албума "HUMANITY" за почитателите на качествената авторска музика.

 

Христина Йосифова – HRISI, Bulgaria